Szex - pasiszemmel

 

Barátaim között akad pár házas, tizenéves párkapcsolatban élő, elvált, ismerkedős, szexragadozó, playboy, ügyetlen, balek, és biszex srác is. Mindenki hozzáteszi a magáét ehhez a történethez a saját nézőpontján keresztül. Remélem, tanulságos lesz neked!

 

Vágjunk a közepébe. 

Sok-sok véleményt, történetet meghallgatva az a meglátásunk, hogy pasitól függően általában 1-5 év között tűnik el az izgalom teljesen az otthoni szexből. A párunkat szerethetjük ettől még szerelemmel, hűséggel, sok egyéb módon, de nincs már meg az a kattanás; elmúlik az érzés, hogy szeretkezzünk vele, kívánjuk, mint nőt.

Keményen hangzik? Igen, az! De nekünk is nagyon nehéz ezt megélni, észrevenni a változást magunkban, érezni, hogy szereted a másikat, az életedet leélnéd vele, de a párod már nem az a nagybetűs nő az életedben, hanem inkább barát, társ, feleség. Elkopott a róla alkotott idilli kép az idők során, és átvette a helyét valami teljesen más, ami közelebbi, bensőségesebb, de már semmi köze a szenvedélyes szeretkezéshez.

Érdekességként megemlíteném, hogy sok srácnál minden kapcsolatában pontosan ugyanakkor kattan a mutató, szinte előre borítékolva a szex megszűnésének idejét. Van, akinek már az egy éves évforduló cölibátust jelent, és tehetetlenül tárja szét a kezét, hiszen szereti a választottját, de ismeri saját korlátait is, és tudja, hogy előző kapcsolataiban minden pont így történt.

Persze ettől még nem lesz szexmentes a kapcsolat, hiszen szinte észrevétlen az átmenet ebbe az állapotba. Előbb csak heti 2-3 alkalomra redukálódik az addig mindennapos intim maraton, majd ez is ritkul. Általában a válás környékére szoktak beállni a párok a havi, kéthavi együttlétre. Ekkor nincsen már izgalom a nő meztelen testéhez bújva, elmúlt a fizikai vágy, a szeretkezés gondolata pedig annyira távoli, mintha ez mindig így lett volna természetes. Nézi a pasi, ahogyan a kedvese egy szál bugyiban teregeti a ruhákat, és nem azon jár az esze, hogyan vegye le róla a leheletnyi csipkés darabot, hanem elgondolkodik: vajon az edzőcuccot is kimosta, vagy az ott maradt a táskában?... Hát nagyjából ide fajul a dolog.

Ilyenkor mondjátok azt, hogy erről a nő is tehet, mert ha próbálna izgalmas maradni, akkor ez nem következne be. Viszont sajnos ez csak részben igaz! A megszokás olyan gyilkos, ami lassan lopakodik be a hálószobába. Szinte észre sem vesszük, ahogyan dolgozik, csak többéves távlatból. Egy új figura, vagy új fehérnemű hozhat némi pezsdülést, de tartós megoldást semmiképpen sem ad az egyhangúság ellen. Ahogyan egyik kedves barátunk mondani szokta: „Legyen más! Legyen más az érintése, az illata, ahogyan mozdul, ahogyan sóhajt..."

Sokszor látni, hallani olyan történeteket, amikor a feleség értetlenül tárja szét a kezét, hogy milyen furcsa nővel jött össze a férje... Pedig semmi extra nem történt, csak az újdonság varázsa az, ami elcsavarta a házastárs fejét. Hiába bombázó a felesége, az már neki nem kielégítő. Egyszerűen az évek alatt elkopott a varázs, a szex közöttük, de máshol érdekes módon egyből megtáltosodik emberünk, csak a saját hálójában lesz fejfájós. Régi mondás, hogy a legjobb csajt is megunják előbb-utóbb!

Egy tapasztalt nő sokat tehet azért, hogy magasabb szinten maradjon, és tovább tartson az aktív időszak - ez kétségtelen. A szex az agyban indul el, és ha jó ingereket kapunk, akkor sokkal hosszabb lesz a kellemes időszak, intenzívebb a nemi élet, és javul ezáltal a kapcsolat is. De általában az első házasság vagy komoly kapcsolat alatt egyik fél sem rendelkezik a megtartás, javítás képességével. Ekkor inkább még csak sodródnak a párok, a fejüket homokba dugva, mintha ez a probléma nem is létezne. A következő kapcsolatban persze már jobban figyelünk erre a területre, hiszen tudjuk, milyen károkat okoz a rossz, vagy ritka szex.

Milyen buktatókról is beszélünk itt? Az első legyen mondjuk az elhidegülés, a második a kapcsolat sebezhetősége, a harmadik pedig a frusztráció, kielégületlenség.

Szeretnék belefűzni a mondandómba még egy észrevételt! Megfigyeléseink szerint azoknál a pasiknál igazán nagy probléma az elkalandozás, akik hozzászoktak a változatos szexuális élethez a fix párkapcsolatuk előtt. Akinek volt előtte vagy száz barátnője (nem is hinnétek, milyen soknak volt ennyi!), az nem tud megállni a százegyediknél, és befejezni egy életre a csajozást.

Lehetnek nála nyugodt időszakok (család, gyerek, karrier), de a felszín alatt mindig ott lesz az ugrásra kész ragadozó. Alfahím volt a pasid? Légy nyugodt, most is az! Legfeljebb nem otthon... Elég egy kacér kolléganő, és az ilyent mintha mágnessel húznák, megy a feje, pontosabban a feje és farka után. Hűség? Létezik, de nem alfáéknál! Ott csak periódusokban lehet erről beszélni, de minden napban ott a lehetőség, hogy most változik vissza szexuális ragadozóvá. A történet pikantériája, hogy a nőket pont ezek a pasik vonzzák mágnesként, de megtartani egy ilyent, családot építeni rá elég rizikós vállalkozás. Viszont pont ezért vonz ez annyira Titeket. :)

A rejtvény, és annak megoldása minden nőnek olyan, mint a lépesméz;kár, hogy szinte előre borítékolható a kudarc. Az alfa pasi csodálatos szerető lehet, sőt, tudja, mitől alél el a lány úgy igazán, viszont a párkapcsolathoz már nem biztos, hogy ezek az értékek bizonyulnak megfelelőnek, sőt!

Azok a fiúk, akiknek egész életükben csak pár kapcsolatuk volt, sokkal kevésbé igénylik a változatosságot; remekül elvannak egy nővel akár egész életükben. Persze néha megnézik, ahogyan Micikének az irodában felcsúszik a szoknyája, de nem törik össze magukat, hogy mélyebben is belemerüljenek az élvezetbe. Szépen elevezgetnek a saját kis kapcsolatukban.

Nagy ritkán persze előfordulhat, hogy tiszteletüket teszik máshol is, de nem képezi olyan nagy mértékben az életformájuk részét a kitekintés, mint egy alfa pasinak.

Az a párkapcsolat, ahol már nincs rendben a szexualitás, mindig időzített bombaként ketyeg. Minden pillanatban ott a lehetősége annak, hogy jön egyik vagy másik fél életében valaki, akinél elindul a kémia, és hopp, a kielégületlen partner más karjaiban találja magát. Ott persze újra jó a szex, főleg, ha titkos, szeretős, bujkálós hangulat is jön mellé. Párkapcsolat legyen a talpán, ami ezt kibírja... Rendszerint persze nem bírja ki. Indul újra a mókuskerék:aki két év után szokta megunni a szexet egy partnerrel, az valószínűleg ebben a szituációban is két év után kezd csak aludni járni a hálószobába (...és minden megy tovább sémaszerűen).

A legnagyobb gond szerintem az őszinteség teljes hiánya a párok között, főleg ebben a témakörben .Ki az a pasi, aki meg meri mondani a Párjának: "Drágám! Szeretlek, imádlak, de nem kívánlak már!" Én még soha nem hallottam ilyen esetről; sőt, ha szóba kerül, akkor a srácok tiltakoznak a leghangosabban. Ezt egész egyszerűen NEM LEHET kimondani! Miért? Két oka van szerintem. Az egyik, hogy kevés párnál fejlett annyira a kommunikáció, és hozzá a bizalom,hogy ez téma lehessen közöttük egyáltalán. Inkább marad a két hagyományos megoldás: a „mi kivételek vagyunk, és majd megoldjuk valahogyan", vagy a jó öreg struccpolitika, a „nincsen probléma, csak sokat dolgozunk, fáradtak vagyunk...".

A másik probléma pedig, hogy a hölgyek ilyenkor (sajnos többnyire) teljesen rosszul értelmezik a helyzetet, és rossz válaszokat adnak a bizonytalan pasinak. Egyből kezdődik a bűnbak keresése: Te vagy a hibás, mert sokat dolgozol, nem figyelsz rám, nem adsz már úgy magadra... és még sorolhatnám. A megvádolt pedig hallgat, és próbálja elmismásolni a problémát, vagy pedig máshol keres izgalmakat, akár a kapcsolatából is kilépve ezzel a döntéssel.

Pedig ennek az éremnek két oldala van, és a megoldáson dolgozni kell mindegyik félnek! Már ha meg akarják oldani, mert ez magától még soha, sehol nem jött helyre csak úgy. Pedig milyen jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne!

Tehát beszélni kell róla, és fontos érezni, hogy ÉRDEMES szóba hozni, mert ha a párunk is szeretné rendbe tenni a döcögést, akkor ez közös munka lesz, mindkét fél részéről lépésekkel. Ehhez bizalom szükséges egymás felé. Bizalom, hogy őszintén elmondhatjuk; bizalom, hogy fontos a másiknak a problémánk; és bizalom,hogy megpróbáljunk erre együtt megoldást keresni.

Abban a kapcsolatban, ahol a párok már lövészárok-háborút vívnak sok éve, nem sok esélye van egy ilyen beszélgetésnek. Egyik fél sem befogadó, és nem is érdekes már a másik szexuális élete. Nem szabad megvárni, hogy erre a szintre süllyedjen a dolog! Sokkal korábban kell erről beszélni, még a probléma kialakulása pillanatában, amikor a kapcsolat kötődései erősek, a bizalom még töretlen, és a párok nem húztak falakat egymás közé.

  

 

   Hogyan mentsük meg kapcsolatunkat?

 

Kezdjük az elején! Ismerjük fel, miért válnak el barátaink, ismerőseink, és próbáljunk ennek a folyamatnak elébe menni!

Adjunk tartalmat kapcsolatunknak, hogy lelki síkon ne magányosodjon el egyik fél sem a mindennapok rutinjában. Közös hobbik, célkitűzések, és a mindennapokban is jelen lévő figyelem egymás felé olajozza majd kapcsolatunk kerekeit, segít leküzdeni a monotóniát, és a gyilkos unalmat, megszokást.

A vonzódás másik nagyon fontos eleme a fizikai vonzalom; de mintha erről tabu lenne beszélni. Mit látunk? 40-50 éves párok úgy élnek, mint saját nagyszüleik: leeresztve, elhanyagolva és szürkén. A hölgyek jelentős része a szülés után feladja a női mivoltát, és átvált háziasszony-üzemmódba. Elhagyja magát mind öltözködésben, mind fizikálisan, és gondolkodásban is megáll egy szinten. Az egykor annyira izgalmas lény szépen belesimul a kapcsolatba, lassan megkopnak az elvárások, a kis játékok, a szexuális kísérletezés. Elfogynak a visszajelzések, és a pár azt gondolja, hogy ez természetes, ez az élet. Leggyakrabban ezt a példát láttuk a szülőknél is.

A pasikat is bedarálja az élet: a heti fociból havi lesz, majd a tévé előtt a négyévenkénti világbajnokság szurkolás. Nő a pocak, szürkül a ruhatár, egye kevésbé akar megfelelni a párjának, sőt, saját magának sem. Megáll az idő. Nincsen fejlődés, megújulás, csak peregnek a napok és az évek. A mindennapi küzdelmekben elvész az a csillogó szemű fiatal pár, és két egymás mellett élő idegen lesz belőlük. Ez már nem párkapcsolat, hanem egy gazdasági közösség, amiben sokszor csak a gyerekek, a ház, és a hitelek jelentik a kohéziót Az ember, a nő és a férfi már elkopott valahol félúton, ki tudja, mikor.

 

(folyt) 

 

Hűség?

 A pasiknak, a női hiedelemmel ellentétben igenis szükségük van a változatos szexre.(persze, akadnak szép számmal pasik, akinek semmilyen szexre nincsen igénye). Hiába tehát az otthoni „opció", ez egyre kevésbé vonzó alternatíva, egyszerűen olyan mintha a testvérével élne együtt az ember. Szerethetjük akár szerelemmel is a Nőt, ha egyszer átkattant a „kapcsoló" az agyban, a szexuális vonzalom képes a nullára leredukálódni. Az érintés, már nem a szexuális izgalmat jelenti, hanem a meghittséget, és a szeretet a másik felé.

Sok pasi ezt a megváltozott állapotot elfojtással kezeli, és általában még saját magának sem szívesen vallja be, hogy valami megváltozott, és már nem kívánja kedvesével a szeretkezést. Ez egy hosszú folyamat, általában évek alatt morzsolódik le teljesen az otthoni szex, arra a szintre, amikor már feszültséget okoz a kapcsolatban, és kezelni kell(ene) a problémát. Sokáig a struccpolitika az ami elfedi a probléma nagyságát, illetve amit súlyosabbnak tartok: nincsen recept a megoldásra!


Pár év nyögvenyelős koplalás, feszültségekkel teli együttélés után rendszerint valamelyik szereplője a kapcsolatnak elkezd máshol örömforrást keresni, és ezek többnyire a pasik. A nők, még ha szenvednek is az elhanyagoltságtól, nagyon sokáig képesek elfojtani ezt magukban, és kitartani ebben a mindkét fél számára lehetetlen helyzetben. Mi pasik nem vagyunk ennyire türelmesek, és a szexuális kielégülésre akár napi szinten is szükségünk lehet, csak más legyen végre a nő a karjainkban.


Sok pasit ismerek, aki otthon jó ha havonta képes össze szedni magát annyira, hogy teljesítsen az ágyban, de akár naponta több aktus is simán menne, más csajokkal. Tehát nem a szex leállásáról beszélünk, hanem az alanya iránt szűnt meg teljesen az érdeklődés. Ha ez a helyzet párkapcsolati válságokkal is párosul, amit azért nagyban erősít a szex otthoni hiánya, a halmozódó belső feszültségek miatt, akkor általában vége lesz a kapcsolatnak, előbb utóbb. Viszont van egy olyan forgatókönyv is, ahol a párok az ágyon kívül teljes harmóniában élnek, a legjobb barátok akár, csak a szex nincsen már napirenden, kimondatlanul is.


A nők részéről a teljes megtagadását látom a valós férfi szexualitás elfogadására, képtelenek elhinni, hogy a valóság teljesen más, mint amiről illik és lehet beszélni.

Nagypapa, nagymama történeteket hallok, hogy akkor és ott bezzeg nem így volt, több becsülete volt a kapcsolatoknak. Tényleg? Egyrészt azokban az időkben tökéletes tabu volt erről beszélni, és simán leéltek évtizedeket úgy, hogy a nő megalázó szerepekre volt kárhoztatva, kapott amit kapott, és ennyi. A pasiknak mindig volt mentsváruk a vágyaik levezetésére, sőt ez teljesen elfogadott is volt, akár hallgatólagosan, így minden időkben, így ma is, virágzanak a prostitúció intézményei, a gyors kielégülésre vágyó férfiak számára.

Ennél sokkal veszélyesebb a párkapcsolat számára, ha a szex nem egy profi örömlány közreműködésével oldódik meg, hanem egy segítőkész kolléganő, barátnő karjaiban.(mert ilyen rengeteg akad ám). Itt már megvan a veszélye annak, hogy a pasi tovább megy a szimpla szex határain, és viszony, majd pedig új párkapcsolat alakul ki a háttérben.


Itt megjegyeznék egy apró tényt: amikor egy pasik félrelép, ott általában egy nő is akad hozzá, mielőtt minden szemrehányást a mi nyakunkba borítanátok. :)

A nők számára egy megalázó, és elfogadhatatlan helyzet, ha egy pasi máshol is kiéli a vágyait, általában a párkapcsolat végét is jelenti, ha kiderül, hogy megtörtént a „gyalázat". A férfi pedig szemlesütve mászkál a baráti körben, a barátnők villámló pillantása, és a barátok megértő bólogatása közepette. Mi pasik, mivel ismerjük a sztori valós hátterét nem igazán tudunk szemrehányást tenni ezért egy lebukott barátunknak, legfeljebb megmossuk a fejét, miért nem okosabban csináltad?!


Ismerek pasikat, akik tényleg soha, de soha nem csalták meg a nőjüket. Viszont egyet sem akinek ez ne jutna azért rendszeresen eszébe, ne játszana el a gondolattal. hogy milyen lenne ha..!


Ahogyan egy kedves barátunk mondta, hallgatva a sztorizásunkat, Srácok, nem cserélnék veletek, de azért néha nagyon irigykedem rátok. Ennyi.
A hűség „okai" között elvétve fedezem fel a párkapcsolati korrektséget, vagy más, a hölgyek által előszeretettel hangoztatott magasztosabb eszmét, ennél általában egyszerűbb alapokon nyugszik a pasi hűsége.


Az első, amikor még lángol a szerelem, nos, ilyenkor valóban kevés pasi lépne félre, ilyenkor még perzselő az otthoni szex, amihez párosul a fejben tomboló vágy.


A második esetben már halványabb a lángolás, de az otthoni légkör még mindig elég vonzó a kalandozások kockázatával szemben, az a pasi, akinek a nők, és szexualitás soha nem volt igazán mértékadó szépen elketyegnek ebben a közegben. Kár, hogy innen már csak lefelé szokott vezetni az út..

A harmadik történet szóljon a szimplán lusta pasikról, akiknek a mindennapjaik kerek egészet képeznek, a munkahely-otthon párosítással, és egyszerűen nincsen szükségük plusz izgalmakra, szépen, lassan élnek, és mondjuk ki, unalmasan is.

A nők imádják ezt a „megbízható" combót, eleinte. A kiszámítható, és unalmas életvitel egyre inkább sivár börtön lehet egy ilyen pasi mellett, és hiába érték a megbízhatóság, ha annak alapját a lustaság, és a kényelem rakja le!
Ez a férfi típus is vágyik a változatosságra, de azért tenni is kellene, rizikózni, menni utána, de ez már ellentmond a kényelmes életnek, inkább marad minden a régiben, mert már bevált, működik.
Általában ezek a pasik otthon sem a lepedő akrobatái, lenyomják műsort, de ezt már inkább a szexuális vágy vezényeli, nem pedig a fantázia.

Még szólnék azokról a pasikról, akiken látszik, hogy bármelyik csajt megdugnák, ha mernének félrelépni, de nem mernek! A társaságban ők azok, akiken látszik, hogy csorog a nyáluk, ha feszesebb ruha van valamelyik csajon, mindig van egy pár pajzán csajos viccük is, illetve nagyon hangosak a mit csinálnánk, hogyan csinálnánk témakörben, de ennyi az egész. Amelyik kutya ugat az nem harap! :)
Bizalmasan persze elmondhatják, hogy mennyire unják az otthoni „menüt", és rengeteg jó ötletük lenne a szomszéd asszony szoknyája alatt, de mindent blokkol a „mi lesz ha kiderül", és ez a félelem már meg is rajzolja a határokat náluk. A valós szexualitás elfojtása persze nem megy nyomok nélkül, akár a kedvesével való viszonyán, akár extrém pótcselekvésekben, de mindig megmutatkozik.

A hűséges pasik után egy pár mondat azokról a férfiakról, akiknek a hűség csak egy idegen, és megmosolyogtató, életidegen frázis.

Mondhatnám, hogy az összes többi, akire nem illenek a felső kategóriák, de ez nem lenne teljesen igaz.

Mi férfiak is teljesen máshogyan viszonyulunk a hűséghez fiatalkorunk hajnalán, amikor teljes idealizmussal, és világmegváltással indulunk neki az életnek. Kérdezzünk meg egy húszéves pasit, és kérdezzük meg ugyanőt már negyvenévesen, teljesen más válaszokat fogunk kapni, pusztán csak azért, mert megismerte saját vágyait, és megértette a körülötte lévő világot, és megharcolta a maga csatáit. Ilyenkor már eltűnik az illúzió, hogy egy nő-pasi életre szóló kötelék, és ez csak így működhet. Általában egy két válás, sok szakítás, és mások kudarcainak felismerése vezet el oda, hogy egy teljesen más világkép alakuljon ki, mint amivel elkezdtük pályánkat, fiatalon.

A hűtlenséget egy pillanatra sem szeretném piedesztálra emelni, mert ez nem csak arról szól, sajnos, hogy más nővel is szexuális kapcsolatot létesítünk, ez így túl egyszerű lenne. Általában a pasinak hazudnia, bujkálnia kell hozzá, mivel a mai(!) normák szerint elfogadhatatlan egy párkapcsolatban, hogy máshol is kiéli egy férfi a vágyait. De mivel ez egy életidegen eszme, amivel előbb utóbb minden pasi tisztába kerül, megoldást kell keresni, vagy elfojtani, magától ez nem oldódik meg egy kapcsolatban sem.

 

Kurvázik a pasim

pedig mindent megadok neki otthon, nem értem mi a baj? Olvashatjuk a női magazinokban, és rendszerint érkezik a szakértő (női) szexulógustól erre valami elképesztő elmélet, hogy miért van ez így. Legutóbb valami olyasmit olvastam, hogy ezeknek a pasiknak az anyjukhoz fűződő viszonyában van valami gond, törés, de mindenképpen javasolt a párterápia. Mókás. :)

Egy pár alapesetet elmondok akkor, hogy miért járnak prostikhoz a pasik, és kedves, édes Anyánknak az égvilágon semmi, de semmi köze nincsen hozzá.


Egyetlen dolgot kellene végre elhinni a nőknek, nem ugyanolyan a férfiak szexualitása, mint a csajoké, mások a mozgatórugók, és a habitus is általában. Az előzőekben már írtam a hűség buktatóiról, most pedig a mellék utakat vegyük górcső alá. A pasik jelentős része volt már prostinál, sokkal nagyobb ez a tábor, mint a nők általában elképzelik ezt a világot, aki már lépett félre párkapcsolatban az rendszerint örömlánynál is megfordult már. Azért nem általános szabály, mert sok pasi önérzeti kérdésként kezeli azt, hogy nem fizet a szexért, de a többségnek nincsenek ilyen erkölcsi aggályai, ha szex kell, akkor egy szextündér felkeresése az egyik opció a listán, többnyire a legkényelmesebb.


Miért egy örömlányhoz megy a férfi, ha akár tucatnyi „rendes" szerető közül is választhatna?

Roppant egyszerű a válasz: kényelmesebb, diszkrétebb, és gyorsabb megoldás. Nem kell a randit megszervezni, nem kell köröket futni, nem kell a másikhoz időben alkalmazkodni, nem kell nekünk a lakást biztosítani, nem kell félni a lebukástól, nincsen felesleges érzelmi része, csak rólunk szól, és néha bizony ez nagyon jól tud működni. Ott és akkor az történik amire vágyunk, elmondhatjuk, megvalósíthatjuk, úgy, hogy másnap nem kell szembenézni a másikkal. Csak a szexről szól, és rólunk, ennyi az egész. Persze, most mondhatjátok, milyen sekélyes örömök ezek, és szégyelljük csak magunkat érte, hogy ennyi is elég. igaz, nem egy rózsacsokros, pezsgős, romantikás történet, de a valós igényekre adott reális megoldást jelent ez nagyon sok pasi életében.

Sok kapcsolat nyugalmát biztosítja egy ilyen titkos vonal, ahol a pasi levezeti a feszültséget, ami szerencsésebb mintha egy kolléganővel tenné meg ugyanezt. A történet másik érdekessége, és erről még nem igazán hallottatok szerintem, az otthoni szexuális passzivitásra jótékony hatással van ha egy pasit szexuális ingerek érik, magyarán ha máshol megy, akkor otthon is van hangulat a hancúrozásra. Mint egy katalizátor működik a kéjhölgy, és ennek a családi ágyban is megvan a pozitív eredménye, bár tudom, hogy most ezért megköveznek engem a nők. Ugyanez igaz a szeretőre is, ha egy pasi otthon hirtelen szárnyakat kap, akkor nagy az esélye annak, hogy máshol kapott annyi szexuális töltetet, ami otthon is elkezdett dolgozni. A hírtelen szexuális változások hátterében általában egy új hölgy felbukkanása valószínűsíthető, több srác is megerősítette ezt az elméletet, ha nincsen csajozás, akkor otthon sincsen szex, és fordítva. Egyszerűen egy pasinak kellenek az impulzusok, kell a vágy, ami elindítja a tesztoszteron termelést, és ha ez megtörtént, akkor egyből színesebb lesz a szexuális élet, otthon is, persze gondolom ez sovány vigaszt jelent a női önérzetnek.


Talán meglepő lesz amit olvasni fogtok, de sok pasi beszélgetni jár a szextündérekhez..Nem dugni akarnak, szimplán csak beszélgetni. Miért? Nagyon sok férfinak nincsen meg az életében olyan közeg, ahol kiadhatja magából a gondjait, teljesen őszintén kibeszélve minden problémáját. Akinek nincsenek őszinte barátai, akikkel azon a szinten állnak, hogy nincsenek tabuk, és bátran elmondhatjuk gyengeségeinket, gyarlóságunkat, rossz döntéseinket, problémáinkat, anélkül, hogy ezzel gyengének, sebezhetőnek mutatkoznánk, nos ezek a srácok is igénylik , hogy kibeszéljék néha magukból a gondjaikat. Miért nem a kedvesükkel teszik meg ezt, jön a kézenfekvő kérdés. Erről hosszabban fogok írni a Párkapcsolat rovatban, most csak annyit elöljáróban, hogy sok férfi érzi úgy, hogy NEM ÉRDEMES a gondjait otthon kiteregetni, megbeszélni, mert ROSSZ válaszokat kap rá folyamatosan, és csak elmélyíti benne a válságot. Ilyenkor jön képbe a prosti, aki szimplán azt teszi, amire emberünk a legjobban vágyik: csendben végig hallgatja. Nem okoskodik, nem akarja megoldani a saját fejével, nem akarja a kudarcot kielemezni, nem keresi a felelősöket, nem hibáztat, szimplán csak meghallgat, mint egy jó gyóntató, és sokszor ennyi éppen elég, nem is kell több.


A pasik keresik ebben a rohanó világban azokat a perceket, amik igazán róluk szólnak, minden álarc, képmutatás, mellébeszélés nélkül. Ahol nem kell megméretni magukat, ahol nem kell rivalizálni, ahol nem kell megmagyarázni a miérteket, és csak szimplán kikapcsolni egy kicsit, az okos, tapasztalt örömlány pedig pont ezt fogja adni, akkor és ott amikor mi szeretnénk. Hát ennyit erről, nagy vonalakban.


A fizikális részéhez még annyi kiegészítést tennék, hogy bizony az otthoni, elhanyagolt asszony vonzereje a kilók gyarapodásának számával együtt fordítottan arányosan csökken, egy formás, ruganyos test pedig egyre nagyobb kontrasztot mutat az otthoni állapotokhoz képest. A pasik fejében ez a változás, ha nem is tudatosan, de dolgozik, és hiába beszélünk itt házastársi szeretetről, boldogságról, ennek a szexuális vonzalomhoz nagyon kevés köze van, szinte semennyi. A „szeretem", és a „vágyok rá", két különböző cipő, nem kell összekeverni őket. :)

 

 


Folyt. köv.!

Kedvcsinálónak íme egy kívánság kedves barátunktól, hogy mit szeretne még ebben a rovatban látni: "Esetleg leírhatod a nagy titkot is...! Ha az első szex megtörtént, és a pasi az orgazmus után maradni akar, ölel, cirógat, akkor elindult benne valami. De ha azon gondolkodik, hogy mennyire gyorsan léphet le, hogy ne sértse meg a másikat, illetve mit csinálna inkább valahol, abból legjobb esetben is csak szexkapcsolat lehet. Ugye?"

Ilyen, és ehhez hasonló témákat szeretnénk megmutatni, illetve bármit, amit ti kértek tőlünk. Nincsen tabu, de tényleg! :)

 


Kidolgozás alatt:

- Hármas szex

- Swinger 

- A pornó, és a pasik. :)

- Miért nincs otthon szex, csak havonta egyszer

...és még nagyon sok minden.

 

 

 


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevételed, ötleted van, írj nekünk a kapcsolat@pasiszemmel.hu -ra, és mi igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni Neked.Írj nekünk bátran, és ha olyan a téma, ami mást is érdekelhet, akkor összeülünk, megvitatjuk és megírjuk.

E-mail cím, amennyiben választ vársz:
 

Kérdésem:


Az alábbi ellenőrző kódot kérlek írd be a mellette lévő mezőbe!


Mi ez az egész??